A BANQUET márka bemutatása

A BANQUET termékkínálata valóban széles
 
A BANQUET márka konyhai és tálalási termékek komplex kínálatával jelentkezik. A termékkínálat háztartási eszközök, nyersanyagok feldolgozására, étel- és italkészítésre, tálalásra, italfelszolgálásra, nyersanyagok és ételek tárolására szolgáló üveg, kerámia és porcelán termékek széles skáláját tartalmazza.
 
A háztartási termékek csoportját a nyersanyagok előkészítésére és feldolgozására szolgáló termékek képviselik. Rendkívül kiterjedt csoportot alkotnak a - legyen szó üvegről, kerámiáról vagy porcelánról - tálaláshoz használt termékek. A termékkínálatot végül, de nem utolsósorban, élelmiszerek és ételek tárolására, raktározására szolgáló termékek, rendezők stb. egészítik ki.
 
A hosszú távú tapasztalatoknak és a több mint 15 éves piaci jelenlétnek köszönhetően garantált, hogy a BANQUET termékek nem csak az elvárt minőségben, hanem egyúttal vonzó árakon is kaphatók. Ezenkívül termékeinket olyan attraktív, modern csomagolásokban szállítjuk, amelyek figyelembe veszik az egyes termékcsoportok igényeit, és amelyekből nyilvánvaló, hogy a termékek a BANQUET márkához tartoznak. A BANQUET termékeket a vásárló mindig megtalálja. 
    


A BANQUET termékek kínálatából mindenki képes választani
 
Fel szeretné szerelni, vagy csak bővíteni szeretné a konyháját vagy az étkezőjét? És konyhája esetében inkább a modern, minimalista felfogást részesíti előnyben? Vagy netán a hagyományosabb, rusztikus hangvételű konyhákat preferálja? Így vagy úgy, a BANQUET termékek között mindig megtalálja az Önnek valót.
 
Termékeinket mind egyszerű és letisztult formatervek alapján, modern anyagokból - szilikon, rozsdamentes acél, fa, tapadásmentes felület, műanyagok -, mind különböző díszítő elemekkel dekorált hagyományos anyagokból - kerámia, üveg, porcelán vagy tűzzománc - készítjük. Sütésre szolgáló termékek esetén olyan hagyományos és nem öregedő anyagokat is választhat, mint a kerámia és az üveg. A modern anyagok rajongók minden bizonnyal nagyra értékelik a tapadásmentes vagy kerámia felületű rozsdamentes acél termékeket, valamint a rendkívül kedvező árú, változatos formai kialakítású szilikon termékeket.
 
A BANQUET terméket a leggyakrabban keresett méretekben, változatos színekben és dekoratív elemekkel szállítjuk, miközben a termékkínálat évről évre számos újdonsággal bővül. A BANQUET kínálatának sokszínűsége, fokozatos bővítése és frissítése, különböző típusú anyagok, formák és dekoratív elemek használata egyben azt is jelenti, hogy a BANQUET termékek közül igazán mindenki képes választani.  
    


 

A BANQUET márka előnyei

 

 • Széles körű, változatos ajánlat
 • Konyhai eszközök átfogó kínálata
 • Sok éves tapasztalati háttér alapján ellenőrzött termékek
 • Különböző alapanyagok, formák és díszítések használata
 • Hagyományos és modern termék formaterv minden vásárló számára
 • Vonzó árak
 • Modern csomagolóanyagok
 • Modern gyártási háttérrel rendelkező erős cégháttér
 • 24 ezer raklapnyi raktárhely
 • Széles körű piaci képviselet
 • Értékesítés számos európai országban és Európán kívül is