Élelmiszerek tárolására szolgáló segítőtársak

Élelmiszerek tárolására szolgáló segítőtársak
ÉLELMISZER- ÉS ÉTELTÁROLÁS
 
Élelmiszertartók, edények
 
Napjainkban nem gond naponta friss élelmiszerhez jutni, ám gyakorlatilag soha nem tudunk kizárólag azonnal elfogyasztandó élelmiszereket vásárolni. Legyen szó gyümölcsökről, zöldségekről, füstölt áruról, sajtokról, húsokról, péksüteményről vagy olyan száraz élelmiszerekről, min amilyen a liszt, a cukor, a só, a hüvelyesek stb. Ilyen esetekben jó, ha van kamránk, pincénk vagy hűtőnk. Azonban a "hova?" mellett a "hogyan?" kérdést is meg kell válaszolnunk. Szinte minden élelmiszernek árt a meleg, a fény és a nedvesség. Egyes gyümölcs- és zöldségfajtákat ajánlott elkülönítve tárolni, akárcsak az intenzív aromájú élelmiszereket. Nem minden étel tárolható tehát azonos módon és ugyanott.

 

A BANQUET a legkülönbözőbb élelmiszerek tárolására szolgáló tartók és edények széles választékát kínálja. Továbbra is nagyon népszerűek a különböző méretű és formatervű hagyományos üvegtartók fém, fa vagy üveg fedővel. Ezek a tartók különösen ömlesztett élelmiszerek, cukor, liszt, zsemlemorzsa, valamint tésztafélék, csonthéjasok, aszalt gyümölcsök, hüvelyesek, vagy például édességek és kekszek tárolására alkalmasak. A fűszerek tárolására kisebb méretű üveg fűszertartók szolgálnak. Ezek megvásárolhatók egyesével, vagy praktikus készlet formájában is. Az üveg élelmiszertartók kínálatát olyan hermetikusan lezárható tartók egészítik ki, amelyek kiválóan alkalmasak például intenzíven aromás élelmiszerek tárolására. Kínálatunk kávé, tea vagy cukor tárolására kiválóan alkalmas díszes fémdobozokat is tartalmaz.
 

A hűtőben tartandó élelmiszerek, készételek, gyümölcs, zöldség, füstölt áru, sajtok stb. tárolására a BANQUET márka praktikus, fedeles műanyag tartókat kínál. A vásárlók a felhasználás jellegétől függően számos méret és forma közül választhatnak. Az élelmiszerek lefagyasztására és hosszú távú tárolására szolgálnak a Freezy szetthez tartozó tartók.

   

 

 

 

 


Rövid távú élelmiszer-tárolás és szállítás
 
A forró és hideg ételek tárolására vagy szállítására ideálisan alkalmasak a fedeles hőtartó edények. Az edények burkolata fokozottan ellenálló műanyagból, belsejük rozsdamentes acélból készül, és a termékek könnyen tisztán tarthatók. A hőtartó edényeket többféle standard méretben forgalmazzuk. Az 1 és 1,4 literes műanyag élelmiszer-termoszok az ételszállítás modern megoldását jelentik. Hőszigetelő üvegbéléssel rendelkeznek, amely biztosítja, hogy az ételek nagyon hosszú ideig megőrzik az állandó hőmérsékletüket. A műanyag élelmiszer-termoszokat műanyag mély tállal és tányérral kiegészített szettként forgalmazzuk. Kész ételek szállítására kiválóan alkalmasak a rozsdamentes acél ételhordók, amelyeket 3 vagy 4 részes kivitelben kínáljuk. 

Italszállításra szolgálnak a mindannyiunk által jól ismert termoszok. BANQUET márkanév alatt számos termoszt forgalmazunk. Az alapmodellek űrtartalma 0.5/0.75/1 l. Utazásaik során vásárolóink különösen nagyra értékelik a praktikus termosz-úti bögre szettjeinket. Kínálatunkat kellemes formatervű hőtartó bögrék egészítik ki, amelyeket önállóan és termoszokkal együtt is forgalmazunk. Ha kirándulni indul, vagy csak a nyaralójába készül, a BANQUET márkával mindig jól fel van szerelkezve.