Lábosok és serpenyők főzéshez és sütéshez

Lábosok és serpenyők főzéshez és sütéshez

FŐZÉS, SÜTÉS
 

Minden konyha és háztartás alapkövét képezik a mindennapos használatra szánt, minőségi sütő, főző, pároló, grillező és egyéb ételkészítő eszközök.

A BANQUET termékek elengedhetetlen segítőtársak háziasszonyok, szakácsok, és mindazok számára, akik szeretnek főzni.

A konyhai eszközök széles kínálata számos különböző kombinációjú, méretű és formájú, modern és hagyományos anyagokból készülő termékcsaládot tartalmaz. 

A BANQUET termékeket évről évre számos újdonság egészít ki, így a kínálatból mindenki képes választani.


Lábosok, serpenyők
 
A lábosok és a serpenyők minden konyhában domináns szerepet töltenek be. A BANQUET márka szettekként és egyenként egyaránt forgalmazott átfogó lábos és serpenyő szetteket kínál. A gyártásukhoz a legmodernebb anyagok kerülnek felhasználásra, a formatervük pedig tiszteletben tartja napjaink trendjeit. Lábosok gyártásához használt, népszerű anyag a számos készletben - Matte Line, Akcent, Cassida stb. - megtalálható rozsdamentes acél. Különböző fedőkkel és kiegészítőkkel - pl. fogantyúk és markolatok - kombinálva fokozottan praktikus, könnyen tisztítható, és a legtöbb modern főzőfelület esetében használható elegáns egységeket képez. A további népszerű anyagok közül megemlíthetők például a tűzzománc, vagy a tapadásmentes bevonatú öntött alumínium lábosok. A BANQUET minőségi anyagokból készült hagyományos lábosait és kuktáit hosszú élettartam, biztonságos használat és könnyű karbantartás jellemez.
      

 


A minőségi serpenyők a sütés legfontosabb kellékei. A BANQUET serpenyők megfelelnek a vásárló e terméktípussal szemben támasztott összes követelményének. A serpenyők - kis súlyuk ellenére - rendkívül szilárd kivitelűek, a minőségi alumínium öntvényeknek köszönhetően gyorsan és hatékonyan közvetítik a hőt, a tapadásmentes felületek pedig ellenállnak a magas hőmérsékleteknek. Az ergonomikus kivitelű fogantyúk megtervezése során a maximális kényelmen és a könnyű használaton volt a hangsúly. Akármilyen felület mellett is dönt: kerámia, titán vagy többrétegű tapadásmentes, a BANQUET márka kínálatában mindig formák, színek és méretek változatos ajánlatát találja.

 


Tepsik és sütőformák

 

A tepsik és a sütőformák elengedhetetlen konyhai segítőtársak, nem csak otthonainkban, hanem az olyan nagy terhelésnek kitett vendéglátóipari egységekben is, mint az éttermek, étkezdék és sütödék stb. A BANQUET márka ebben a kategóriában professzionális minőségű termékek széles kínálatával jelentkezik. Megemlíthetők például a rozsdamentes acél kivitelű tepsik, a szénacél tepsik és sütőlapok, a hagyományos és modern anyagokból készült sütőformák. Nélkülözhetetlen szerepet töltenek be a kerámia, tapadásmentes felületű szénacél, vagy szilikon sütőformák. A népszerű szilikon sütőformák karbantartása egyszerű, könnyen tárolhatók, nem őrzik meg az ételeknek sem az ízét, sem az illatát, akár a 250°C-os magas hőmérsékletnek is ellenállnak, tapadásmentes kivitelűek, és mindezen tulajdonságaik a használattal sem gyengülnek. A tapadásmentes felületű formák és tepsik a közvetlen tárolás érdekében praktikus műanyag fedővel egészíthetők ki. Nem feledkezhetünk meg a hőálló üveg edényekről és formákról sem, amelyek szintén a hagyományos konyhai segítőtársak közé tartoznak. A BANQUET márkanév számos átlátszó hőálló üvegfedővel rendelkező, különböző formájú és méretű sütőedényt talál.