Tálalás - étkészletek, tányérok, bögrék és poharak

Tálalás - étkészletek, tányérok, bögrék és poharak

TÁLALÁS

A tálalásnak örömet és gasztronómiai élményeket kell kínálnia. A kitűnő étel mellett a siker alapja a szépen megterített asztal. Ehhez megfelelő étkészletet, evőeszközöket, poharakat és egyéb kiegészítőket kell kiválasztani. A BANQUET étkészletek, tányérok, bögrék, poharak, evőeszközök és tálaláshoz, vagy a családdal, barátokkal egy pohár finom bor, egy csésze kávé vagy egy bögre tea fölötti társalgáshoz elengedhetetlen egyéb termékek és kiegészítők széles kínálatát nyújtja.

Tányérok, étkészletek

A tányérok és étkészletek minden konyha alapját képezik. A BANQUET tányér és étkészlet kínálata rendkívül széles. A különböző anyagok, mint például a porcelán, kerámia, üveg, a különböző formák és színek lehetővé teszik számunkra a legmegfelelőbb étkészlet kiválasztását. Az étkészlet kiválasztása rendkívül ízlésfüggő, de fontos tényező a használat - például mikrohullámú sütő vagy mosogatógép használata - módja is. A BANQUET étkészletek kínálata a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfelelnek, megtalálhatók közöttük mind klasszikus, mind modern, a legújabb trendeknek megfelelő formájú tányérok is. Az étkészletek megfelelnek az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő termékekkel szemben támasztott legszigorúbb követelményeknek.


Poharak, bögrék
 
A poharak, kerámiabögrék és porceláncsészék olyan alaptermékek, amelyek nem hiányozhatnak semmilyen háztartásból, sem étteremből. BANQUET márkanév alatt különböző formájú, méretű és színű bögréket, csészéket és poharakat talál. A különböző típusú anyagok - kerámia, porcelán, üveg, tűzzománc, rozsdamentes acél, műanyag - tekintetében is változatos kínálattal rendelkezünk, így mindenki kiválaszthatja a saját ízlésének legjobban megfelelő termékeket. A bögrék és csészék jól kombinálhatók a különböző színű tányérokkal és más tálalási kiegészítőkkel. A termékek szettekben és egyenként, külön-külön is megvásárolhatók. Az alkalmi poharak a tálalási termékek újabb csoportját alkotják. A fél literes korsók, feles, pezsgős, boros, konyakos és más szeszes és szeszmentes italok fogyasztására alkalmas üvegpoharak mind otthonaink, mind az éttermek, bárok és egyéb vendéglátóipari egységek alapkellékei. A megfelelően kiválasztott üvegáru hozzájárul a kedvenc italok fogyasztása során a megfelelő hangulathoz, és elengedhetetlen a megfelelően megterített asztalokon.
         


Asztali termékek
 

Tálalási termékek, cukortartók, tejtartók, szósztartók, fűszertartók, evőeszközök vagy darálók, stb. olyan kiegészítők, amelyek nem hiányozhatnak az étkezőasztalról. Ez a termékkategória a helyes tálalás elengedhetetlen részét képezi, és nem hagyható figyelmen kívül. Legyen szó akár olyan alaptermékekről, mint a sótartók, borstartók, olajtartók vagy más, terítéshez használt kiegészítők - például hamutálcák, fagylaltos kelyhek, tálaló készletek, tálcák, stb. - mindezen kiegészítők elengedhetetlenek. A BANQUET kínálatában megtalálható minden fontos termékkategória.